Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия наказва бившия с пожар

отпечатай новината

25.04.2017 16:18 | Видян 2543 пъти

Алисия наказва бившия с пожар

Огънят е ключов елемент в новото видео на фолкдивата Алисия към песента й „Добре ти беше”. В режисирания от Николай Скерлев клип лирическата героиня на певицата отмъщава на неверния си мъж, като подпалва колата му. Там в безсъзнание лежат той и любовницата му, в чийто минижуп се намъква плеймейтката Ася Капчикова. По сценарий Алисия залива с бензин возилото на бившия си, а сцената се разиграва в задния двор на столично студио. Огънят обаче предизвиква лек инцидент с оператора на терен. „Кракът му пострада, но всички са живи и здрави”, увериха от екипа на певицата.

Клипът към „Добре ти беше” отнел на екипа два дни, а кадрите си в него Капчикова трябвало да заснеме с контузия. Красавицата изкълчила глезена си, след като й се наложило да се разходи по паветата пред столичния клуб Revue на прекалено високи платформи. „Спъваше се, падаше, но издържа докрай. Още повече, че беше адски студ, а тя беше доста леко облечена. В кадър от клипа Алисия трябваше да я издърпа агресивно от колата на прелюбодееца, но вместо да маркират, Ася предпочете да го изиграят наистина. След това лежа на паветата в продължение на 10-15 минути, за да бъдат заснети останалата част от сцените”, обясниха още от екипа на изпълнителката на „Палиш”. „Нещата не се получиха от първия път, но аз съм забелязала, че в моята работа колкото по-трудно ми е реализирането на даден проект, толкова по-успешен се оказва в последствие той. Надявам се и сега да е така“, обяснява Алисия. По традиция, звездата на „Ара Мюзик” предпочете да реализира видеото си като минифилм с кратък сюжет. Това е поредна колаборация на певицата със Скерлев, които работиха заедно и по дуета й с Илиян „Нито дума”.

„Добре ти беше” направи премиерата си в края на миналата седмица в ефира на Фен тв, а само за 24 часа клипът събра четвърт милион гледания в YouTube. Песента е подарък от Тони Стораро, който записал парчето още преди около година. Човека глас се включва за кратко и в изпълнението. „Преди месец и половина чух тази песен. Адски много ми хареса и когато се видях с него, го попитах за нея. Той каза, че не планува засега да я пуска. Тогава аз му отправих предложение да я направим заедно. Така тази песен стана моя и с негово участие”, обясни наскоро Алисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !