Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фенове от цял свят поздравиха Лили Иванова за рождения ден

отпечатай новината

25.04.2017 09:54 | Видян 1280 пъти

Фенове от цял свят поздравиха Лили Иванова за рождения ден

Букет с цветя, изпратен от Виена, още по тъмните часове на утрото получи естрадната прима Лили Иванова навръх 78-ия си рожден ден днес. Фенове от цял свят поздравиха певицата по повод празника й. По традиция Иванова и тази година ще пропусне шумните тържества и тостове. Вместо това тя предпочете да съчетае повода с голямата си любов – музиката.

Рождения си ден певицата прекара в звукозаписното студио, където работи по издаването на нов албум. Голяма част от честитките тя получи в дома си на столичната улица „Оборище”, като верните й почитатели заложиха на огромни кошници с любимите й цветя - рози и лилиуми.

Сред предстоящите ангажименти на иконата е концертът на открито в Панчарево. На 21 юни тя ще даде урок по перфекционизъм с най-големите си хитове на около 600 души в ресторант „Лебед“, а няколко месеца преди събитието билетите са почти разпродадени. Тази есен певицата най-вероятно ще се качи на сцената и в зала 1 на НДК, където ще погъделичка сетивата на публиката с песни от новия си албум.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !