Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Векилска скочи на бой на Диана Любенова

отпечатай новината

21.04.2017 12:06 | Видян 3860 пъти | Гласували 1

Векилска скочи на бой на Диана Любенова

Страхотен скандал тресе съботно-неделния ефир на Би Ти Ви. Всички работещи в медията са на нокти заради нечуван скандал между две от водещите на „Тази събота” и „Тази неделя” - Мариана Векилска и Диана Любенова.

Уж приятелки и в живота, двете дами са стигнали до бой наскоро преди ефир. Това държи и до днес в напрежение оператори и репортери на медията, които са били потресени, че уж известни водещи са способни на такива селски панаири. Двете се скарали за едно сако и едни обувки.

Векилска и Любенова се сдърпали в гримьорната. Обикновено там се зараждали скандалите между дамите в медията. Диана седнала да се гримира и да се оправя за ефир час преди да излиза пред камера. Векилска нахлула и поискала от колежката си да й отстъпи мястото, тъй като тя трябвало да излезе след минути. Любенова обаче не била в настроение този ден и решила да не угоди на водещата.

„Диана по принцип е разбран човек. Мариана е по-опаката от двете. Този път обаче явно не беше в настроение и реши да отговори доста троснато на Мариана. Започнаха да спорят, а после Диана реши да я дразни още повече и взе сакото и обувките, приготвени за Мариана. След това направо избухна скандал и се замеряха с тоалетите от гардероба”, разказват в телевизията.

Потресени от случката, те допълват, че крясъците на двете стигали чак до коридорите. „Страшен сеир. Мариана започна да вика, че й остават 30 минути до ефир, че трябва възможно най-бързо да се оправи. Диана обаче не отстъпваше. Такива неща си наговориха, явно между двете е зрял конфликт отдавна”, допълват свидетели на грозната случка.

Диана от доста време се опитвала да се наложи като авторитет. Векилска, която от години е в телевизията, не можела да преглътне, че никому неизвестната актрисата дошла наготово и веднага я направили водеща. „Ясно е, че се ползва с протекциите на шефовете и връзките на мъжа си. Не може една актриса да идва и да ми се прави на интересна! Аз съм дала толкова години и труд в тази телевизия и да ме пренебрегват заради нея”, коментирала Векилска след скандала.

Мариана не можела да преглътне и факта, че доста често хвалят Любенова за гостите й, за това, че е истинско откритие и безценен кадър на медията, докато тя се борела със зъби и нокти да постигне всичко сама.

„Този скандал беше очакван в един момент, но не мислехме, че ще се хванат за гушите за едни парцали. Това доразпали искрата в скандала и стана страшно. Разхвърляха дрехите, наложи се Жени да дойде да ги укротява. Ние излязохме от гримьорната, за първи път в професията виждаме подобно нещо”, допълват потресени и гримьорки.

След като Марчева успяла да успокои страстите, Векилска така и не получила сакото, двете изкарали доста тежък ефир. Според слуховете били извикани при шефовете, където не само били смъмрени подобаващо за недопустимото си поведение, но и глобени с прилични суми от заплатите.

„Явно имаха нужда да си кажат всичко на висок тон. Според Жени двете успели да изгладят различията. Диана уверила Мариана, че в никакъв случай не иска да се налага или най-малкото да й бъде шеф. Напротив, Диана много уважава Векилска, учи се от нея и се възхищава на това, което е постигнала”, разказват запознати. Оказва се, че Любенова имала доста ниско самочувствие сред имена като Марчева и Векилска и никак не била уверена в това, че се справя добре, най-малкото, че може да се съревновава с тях.

Независимо че са оправили отношенията си, двете водещи направо станали за смях сред колегите си. Наложило им се да обясняват грозната сцена не само пред шефовете, но да се извиняват и на хората, с които работят. „Подобни отношения между колеги са недопустими. Дори репортери и оператори от конкурентни телевизии са приятели, какво остава за две водещи, които работят заедно в ефир, да се отнасят така една с друга”, коментират хора от Би Ти Ви.

Източник: Pik.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !