Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили Иванова иска 1 милион от "ВИП Брадър"

отпечатай новината

20.04.2017 15:22 | Видян 2085 пъти

Лили Иванова иска 1 милион от

Естрадният Динозавър Лили Иванова, която на 24 април ще празнува n-тия си рожден ден, е поискала космически хонорар от 1 милион лева, за да влезе в къщата на "ВИП Брадър", пише в. Уикенд.

След последния си грандиозен концерт в зала 1 на НДК миналата година Вечната Амбър получила оферта да участва в риалитито.

Хонорарът, който продуцентите предложили на най-желаната звезда, бил рекорден - 350 000лв.

Най-голямата звезда у нас обаче веднага отказала, но си оставила вратичка в случай, че размисли. Изпълнителката на "Панаири" подхвърлила, че за звезда от нейния ранг цената ѝ е 1 милион лева и едва, когато продуцентите решат да ѝ ги платят, ще сподели с тях и другите си изисквания.

Лили отдавна била обстрелвана с предложения да участва в сиерджийското риалити, но досега винаги е отказвала.

Фактът, че и други популярни личности категорично отказваха да стъпят в къщата на най-гледаното риалити, но после били мотивирани с тлъсти хонорари, обнадеждава продуцентите. Те били готови да развържат кесиите в името на рейтинга, стига условията на Лили да са изпълними.

Затова, офертата към нея за новия сезон на "ВИП Брадър" била подновена. И този път Лили била непреклонна - 1 милион лева и нито стотинка по-малко. От Нова любезно отказали на изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !