Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Николета става плеймейтка на века

отпечатай новината

19.04.2017 12:25 | Видян 1802 пъти

Николета става плеймейтка на века

Мощна война, по-старша от мутренската е на път да разтърси София. По повод 15-годишнината от издаването на списание „Плейбой“ у нас, в момента тече конкурс за 15-те най-влиятелни плеймейтки

Победителката ще бъде обявена за плеймейтка на века. Гласуването става онлайн и е напълно достъпно за всеки желаещ до 11 май. Състезанието доведе до истерия хубавиците, печелили титлата, която е повод и за безброй подигравки, защото с нея често са окичени силиконки, които не знаят буквите от азбуката. Тъкмо поради тази причина преди време се появи понятието Държавата на Златките, което и до днес е най-лаконичното определение за възхода на момичетата, които не работят нищо.

За много от емблематичните победителки в конкурса „Плеймейт“ обаче награждаването е въпрос на живот и смърт. Според проучване на „Галерия“ става ясно, че безспорна победителка в състезанието ще бъде Николета Лозанова, която е една от най-коментираните жени в България, а и продължава да се изявява като телевизионна водеща.

Битката за второто и третото място обаче ще бъде кървава. Жури от 50 ценители на женската красота е направило предварително отсяване на 50-те плеймейтки, за които може да се гласува. Победителките ще бъдат обявени на купон, на който официално ще се чества 15-ата годишнина на списание „Плейбой“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !