Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Щерката на Глория отново пренебрегна Камелия

отпечатай новината

18.04.2017 12:42 | Видян 1933 пъти

Щерката на Глория отново пренебрегна Камелия

Иван Лечев махна Симона Загорова от отбора си в „Гласът на България“. Китаристът от ФСБ отряза известната фолк наследница и предпочете да даде шанс на друг участник от хитовото шоу. Дългокосият музикант изненадващо предпочете 16-годишния Радко Петков, вместо щерката на Глория.

„В Радко видях израстване и поради тази причина избирам него. Ако преди той стоеше на сцената като беквокал на Симона, то сега беше достойна нейна дуетна половинка“, аргументира се Лечев за решението си. Симона бързо cтaнa любимĸa на Лечев, oщe oт ĸacтингитe „на тъмно“, където го разплака с изпълнението си на песента „Horchat Hai Caliptus“ на Ищар.

Макар всички да залагаха, че Загорова щe e нa финaл от отбора на Иван, това няма да се случи. Въпреки че китаристът я махна от отбора си, Загорова не отпадна от шоуто, защото Поли Генова и Камелия пожелаха те да са й ментори и по този начин я спасиха. На Симона се падна задачата да избере при кого да отиде. Изненадващо, 20-годишната студентка влезе в отбора на Поли Генова и за пореден път пренебрегна колежката на майка си Камелия, пише блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !