Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Лепа Брена попиля Преслава

отпечатай новината

10.04.2017 13:32 | Видян 1929 пъти

Лепа Брена попиля Преслава

Сръбската легенда Лепа Брена, която успя по време на престоя си у нас да даде на всички, искащи интервю от нея, както и да обиколи няколко предавания, сред които бе и „Като две капки вода“, на което се появи с Галена, не спира да сипе похвали по родната топ чалга певица, узна HotArena.

В интервю за „Телеграф“ сюперлативите по адрес на Азис и Галена, каквито Брена ги изстреля и в „Папараци“ по Би Ти Ви, продължават: „Галена е много, ама много красива. Другите ви изпълнителки всички са хубави момичета, пеят невероятно, но, ако аз трябва да съм честна, най-голямата ви звезда за мен е Азис. Той успява толкова години с най-различни превъплъщения. Може да е актуален и го прави. Азис знае какво искат хората и им го дава. Голям е! Много ми харесва как вашите изпълнители тук си въртят ханша“.

Лепа Брена разказва и за участниците в „Като две капки вода“. Там е разпознала Ваня Джаферович, за когото твърди, че го знае, когато е играл на терена. Като го е видяла в ролята на жена (трябваше влезе в ролята на Люси Дяковска), го е помислила за истински травестит.

Оказа се, че сръбската легенда се е сблъскала и с Люси Дяковска преди. „Люси я познавам и като видях, се сетих. Тя е идвала да ми прави интервю и имаше над 2 милиона въпроса. Така я помня. Беше ги написала в тетрадка, която аз помислих, че е книгата „Война и мир“, която ми носи за подарък. Толкова много бяха“, разказва смеейки се певицата.

Лепа отбелязва 35 години на сцената и снима биографичен филм. Част от кадрите, които ще се използват, ще включат и локации  в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !