Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Соня Немска си изгуби кучето, дава награда за него!

отпечатай новината

05.04.2017 15:03 | Видян 1549 пъти

Соня Немска си изгуби кучето, дава награда за него!

Фолк дивата Соня Немска призова последователите си във "Фейсбук" за съдействие, след като изгуби домашния си любимец, пише blife.bg.

Чаровната блондинка се надява сред тях да има жители на градчето в Софийска област Годеч и от района на село Бракьовци, където се е изкубило кучето Рея.

"Изгубено е ловно куче Курцхаар на 4 месеца в района на Бракьовци. Отговаря на името Рея. То е наше! Моля,ако ловци са го намерили, да ни го върнат! Предлагаме възнаграждение!", написа притеснената звезда в своя профил.

Немският късокосмест пойнтер е порода, която произлиза от Германия. Кинолозите предполагат, че породата се е получила, след като са били кръстосани различни ловджийски кучета. Добитото поколение се отличило с още по-добри ловни умения, изключително силно обоняние, безспорен интелект и грациозност.

С времето тези животни са се доказали не само в качеството си на отлични преследвачи на дивеч, но и като верни домашни любимци. 4-месечната Рея е кръстена на дъщерята на Соня - Рая.

Четириногият приятел на двете дами е част от тяхното семейство от скоро, но те бързо се привързали към ловното куче и се надяват отново да го посрещнат в дома им.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !