Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Нелина разкри кой е истинския баща на сина й

отпечатай новината

31.03.2017 14:53 | Видян 4317 пъти

Нелина разкри кой е истинския баща на сина й

Бащата на тийнейджъра Кристиян Иванов се казва Даниел Димитров - бизнесмен от старозагорското градче Гълъбово. Дълго време родителите на младежа избягваха да общуват помежду си и го правеха единствено заради детето им, но враждата вече е в миналото. Нелина и Даниел са стоплили отношенията си в името на наследника си, и тримата споделят заедно неговите щастливи моменти, пише blife.bg.

Като например емоциите от доброто представяне на Крис на футболния турнир "Купата на "Кока-Кола", кръг от който се проведе на 25 и 26 март в София. Вече година и половина синът на Нелина тренира футбол, като си е избрал най-неблагодарния пост на вратар.

На Спортен комплекс "Академика" на 4-ти километър да аплодират таланта са отишли и Нелина, и Даниел. Самият Крис се похвали във "Фейсбук" с обща снимка, на която отбеляза и двамата си родители.

Тийнейджърът е одрал кожата на баща си. Не само в лицето е copy - paste с бизнесмена от Гълъбово, но и се е извисил като него на ръст, а точно такава физика трябва да притежава всеки вратар.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !