Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Венета Райкова с гневна реакция за свалянето на Слави: Защо мен никой не ме защити, когато Юксел ме

отпечатай новината

29.03.2017 14:13 | Видян 2178 пъти

Венета Райкова с гневна реакция за свалянето на Слави: Защо мен никой не ме защити, когато Юксел ме

Журналистката Венета Райкова изригна с гневен пост във Фейсбук по повод сваленото предаване на Слави Трифонов.

Бившата водеща на "Горещо" попита риторично - защо никой не я защитил, когато предаването й "Горещо" падна от ефира и когато бе осъдена от Юксел Кадриев заради интервюто на бившата му съпруга в нейното шоу.

Ето цялата позиция на Венета Райкова: "За смешния плач за свободата на словото!! Нямало свобода на словото в България казаха тези дни. Няма! Нека ви припомня моя случай – Юксел ме осъди, заради думите на бившата си жена! Не моите!

Аз задавах въпроси и слушах какво говори. Но Юксел не съди жена си, не съди Нова телевизия, не съди продуцентите на „Горещо“ „Телеман“, а съди мен. Първа инстанция ме оправда, втора, без никакви нови доказателства по делото ме осъди.

Общата сума с разноските и таксите по делото декември беше около 30 хиляди лева, днес с лихвите е много повече, защото аз не съм платила нито лев. Защото нямам, не работя както знаете, апартамента ми все още е под възбрана! Осъдена съм за задаване на въпроси, но нали това е работата на водещия?!

Как реагираха другите водещи на моя случай е по-интересно да ви разкажа сега – за тези четири месеца, откакто сама разказах във фейсбук за това, което се случва с мен нито едно телевизионно предаване нямаше смелостта да ме покани. Обадиха ми се само от предаването на Милен и на Гала, но след кратък размисъл се отказаха!

Казаха, че Нова телевизия няма как да излъчи истината по моя случай! Това, ако не е страх и цензура, здраве му кажи. От други предавания изобщо не се обадиха, а иначе се скъсват да ми звънят да им гостувам по темата дали се развеждам.

Писах жалба до ВКС да ме допуснат до обжалване на трета инстанция, отговор от декември няма. Юксел също е писал – и той иска делото да се гледа във ВКС, за да му присъдят по-голяма сума, защото тези пари са му били малко! А всички водещи мълчат!

Никой не смее да ме покани в предаването си и да се чуе истината, да покажа и документите по делото! Но утре те могат да са на моето място! Осъдени заради госта си! Страх и цензура са сковали телевизиите и хората, които работят там, това е истината. Днес ни цензурират, съдят, а утре ще ни бият и е.ат и пак ще си мълчим!"

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !