Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Актьори от "Живите Мъртви" превземат родния ефир

отпечатай новината

28.03.2017 16:42 | Видян 1154 пъти

Актьори от

Двама от актьорите и емблематичният режисьор Грег Никотеро на хитовия  телевизионен сериал „Живите мъртви” ще бъдат в „Като на кино” тази събота, 1 април, 18:00 ч. по bTV Cinema.

Актьорите Норман Рийдъс, познат като Дарил Диксън, и Крисчън Сератос – в ролята на Розита, ще разкажат за най-трудните си моменти в сериала, защо се чувстват като семейство и как нищо не може да съществува без вещата ръка на Грег Никотеро.

Режисьорът е и специалист по визуални ефекти и всякакви видове грим. Работил е години наред с Куентин Тарантино и Робърт Родригез. Приема „Живите мъртви” като много личен проект.

Гост в студиото ще бъде младият актьор Владимир Зомбори, който ще чуем и видим като очилатият смърф в „Смърфовете: забравеното селце”, на екран от 31 март.

Влади и Стаси Кара ще надникнат зад кулисите на новия блокбъстър с участието на Скарлет Йохансън – „Дух в броня”, както и на българската драма „Никой”. Актьорът Стоян Радев ще разкаже повече за ролята си във филма, чиято премиера на голям екрани е на 7 април.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !