Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тоца сложи новия си под чехъл

отпечатай новината

27.03.2017 09:57 | Видян 1597 пъти

Тоца сложи новия си под чехъл

Въпреки че вс еоще не е разведена с Александър Бередин, миската поддържа любовна афера с инженера Николай. Двамата бяха уловени в крачка за първи път от папараците на Николета Лозанова.

След като самоличността на мистериозния мъж до миската бе разкрита, сега е време и за още пикатни подробности. Оказва се, че Тоца сериозно се е вживяла в ролята на строгата господарка. Тя е променила до неузнаваемост Николай и съвсем спокойно можем да го наречен мъж под чехъл.

Инженерът, който е успял и богат мъж, се подчинява като малко кученце на перничанката. Откакто са двойка, приятелите на Николай не спират да се жалват, че той прекарва цялото си време с Антония и не могат да му видят очите. Не е ясно обаче колко време ще издържи на подобен строг режим.

И това въобще не е всичко! Тоца е забранила на възлюбения си да има профил във фейсбук. По нейно нареждане той е изчезнал от социалната мрежа. Така хем не могат да го набарат медиите, хем той не може да флиртува онлайн с други красавици.

А за капак на целия тормоз, Антония Петрова е забранила на Николай да носи очила. На негови предишни снимки се вижда, че той постоянно носи аксесоара, който при него не е от гъзария, а необходимост. Миската обаче му тропнала с крак, че не го харесва очилат и той се принудил да си купи лещи, пише "Телеграф".

Близки на инженера споделя, че миската се разпореждала със замах и с гардероба му. За отрицателно врем етя изхвърлила всичко, което не й е по вкуса, и го моделирала по своите виждания. Ето това се казва любов!

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !