Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Разделите в чалгата

отпечатай новината

23.03.2017 14:47 | Видян 8043 пъти

Разделите в чалгата

Шумните раздели на родните чалга певиците занимават обществото години наред.

Само преди ден стана ясно, че бизнесменът Християн Гущеров е бил шута на Мара Отварачката. Гущеров така и не е приел разкрепостеното поведение на Мария и в крайна сметка е решил да се раздели с нея. "Развеждам се с Мария! От 3 седмици не живеем заедно и бракът ни приключи. Тя не иска семеен живот, а предпочита разголен живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави" - обясни бизнесменът пред България днес.

Певицата не живее в палата на съпруга си и споделя, че няма да има никакви финансови претенции към него при развода им.
Това не е първата гръмка раздяла в живота на Мария. Певицата дълго време не си обелваше и думичка с бившия си съпруг Димитър Андонов, от когото има 9-годишна щерка Марая. Бракът им продължи цели 5 години, докато Андонов не реши, че певицата не е жената за него. Двамата сложиха край на съжителството си, Митко вече има ново семейство, а малката Марая остана при майка си.

"От Митко не съм взела и лев. Тръгнах си от него с един куфар и с отговорността към общата ни дъщеря" - разкри след първия си развод Мария, допълвайки, че в началото й е било трудно без парите на бившия й.  Мария съвсем не е единствената фолкаджийка, стигнала финансовото дъно и преживяла унижението на зарязана силиконка.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !