Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Кейт Мидълтън бясна на Уилям заради моделката Софи Тейлър

отпечатай новината

17.03.2017 15:00 | Видян 1487 пъти

Кейт Мидълтън бясна на Уилям заради моделката Софи Тейлър

Припомняме, че папараци заснеха Уилям да се забавляв в компанията на австралийския модел Софи Тейлър, а по-късно се появи скандално видео, в което той демонстрира танцувалните си умения на дансинга, обграден от женско внимание.

Принцът замина на ски ваканция по мъжки в тузарския курорт Вербие, Швейцария, докато съпругата му Кейт Мидълтън и децата останаха у дома за церемонията по случай Деня на общността на нациите.

Според източници от английския дворец, херцогинята от самото начало не харесала идеята на съпруга си да отсъства на празника, но нещата излезли от контрол с публикуването на скандалното видео в интернет.

Информаторите на таблоида разясняват, че Кейт е обидена и огорчена, а животът на съпруга на престолонаследник й се отразява все по-зле. Въпреки всичко обаче, тя няма думата, а принцът в никакъв случай не може да бъде смятан за мъж под чехъл, заради което прави всичко, каквото му се прииска.

Медиите припомнят още, че тези дни са особено важни за младата кралска двойка. Днес двамата пристигат в Париж и ще се срещнат с президента на Франция Франсоа Оланд, с оцелели зрители, които са били в концертната зала „Батаклан” по време на терористичното нападение от 2015 г., и с хора, преживели атентата с камион в Ница миналото лято.

34-годишният Уилям и 35-годишната Кейт ще бъдат посланици на добра воля на Великобритания в периода, когато страната се готви да задейства официално процеса по напускане на ЕС.

Френски списания описват визитата, организирана по молба на британското външно министерство, като елегантна офанзива на Великобритания във Франция, която иска да покаже на съседната държава, че държи на тесните връзки, независимо от Брекзит. Уилям и Кейт ще дадат началото на кампания „Ле воазен” („Съседите”) с акцент отношенията между Франция и Обединеното кралство.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще са домакини на официална вечеря в посолството на Великобритания и ще присъстват на ръгби мач между Франция и Уелс на Стад дьо Франс в събота.

Посещението в Париж е знак, че Уилям и баща му принц Чарлз постепенно поемат задълженията на кралица Елизабет Втора, която става на 91 години на 21 април.

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !