Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емилия вбеси феновете си

отпечатай новината

15.03.2017 18:07 | Видян 1908 пъти

Емилия вбеси феновете си

„Защо Емилия бяга от феновете си?“, този въпрос задава в писмото си фен на певицата от гр. Ямбол. Той недоумява защо Емилия се държи като примадона и не уважава феновете си, без които ще е „мъртва“, пише "Хот Арена".

Ето го и пълния текст на писмото без редакторска намеса: „До извода, че Емилия не уважава феновете си, стигнах, когато на 11 март бях на участие на Емилия в Ямбол, в единствената елитна дискотека в града, Тогава певицата, която твърди, че винаги е уважавала и ценила хората които я харесват, съвсем демонстративно отбягваше голяма част от феновете, който я молеха за снимка.

Имаше и такива, които успяха да се снимат с нея но видимо си личеше че с тях се познава от преди. След въпросната вечер Емилия си тръгна с букет с цветя и благодари на хората който са били на концерта й в Ямбол.

Поразрових се из страницата й и тогава видях че тези въпросните 3-4 човека ходят след нея на всяко участие. Не мисля, че е уместно Емилия да постъпва по този начин, още повече че в нашия малък град, какъвто е Ямбол тя идва веднъж на 2 години и да откаже снимка, само защото не сме с нея във всеки един град в който тя има участие.

Явно се е помислила за голяма звезда и само определени Вип-фенове имат честта да се снимат с нея. Жалко за нея защото повече на участие на въпросната певица никога няма да стъпя".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !