Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Люси Дяковска се разплака след изпънението си като Лили Иванова

отпечатай новината

14.03.2017 17:00 | Видян 2462 пъти

Люси Дяковска се разплака след изпънението си като Лили Иванова

Сълзи на облекчение и респект пророни Люси Дяковска след имитацията на Лили Иванова и шлагера й Camino в „Като две капки вода”. Певицата с плевенски корен и европейски успех бе дегизирана като версия на Лили от 60-те години на миналия век – с къса черна коса, бяла риза, чарлстон панталон и вратовръзка.

Изпълнението й бе разтърсващо и й донесе заслуженото първо място в шоуто. „Имах толкова малко време да се подготвя, въобще не знаех какво ще излезе, а Лили е единствена и неповторима – задачата ми изглеждаше абсолютно непосилна”, сподели с треперещ глас Люси.

Виктор Калев, който е имал честта да изпълни Camino заедно с Лили на сцената на Народния театър, засипва Дяковска със суперлативи и дори имитира дикцията на примата: „Тя би казала: „Това е просто убийствено!”. Йорданка Христова, която е сред новите попълнения в журито този сезон, също оцени високо превъплъщението на Люси: „Лили Иванова е голяма, недостижима, една и е обичана както у нас, така и по света. В Германия наричат Малката голяма, защото е дребничка, а всъщност с невероятен глас.

Тази песен е един от шедьоврите й!”. Христова обърка Дяковска със забележка към стилистите и гримьорите, касаещ обема на бюста й. „Трябваше малко повече да налеете там в деколтето, Лили определено има повече като даденост!”, отсече естрадната легенда.

Във Фейсбук Люси бе затрупана от възторжени отзиви. Според феновете тя е първият участник, който не се е изгаврил с Лили Иванова – миналата година Преслава иронизира безкрайно орнаментиката в гласа на звездата, а Азис преиграваше с жестовете на ръцете.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !