Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ивана подари мъж на приятелки за празника

отпечатай новината

08.03.2017 15:26 | Видян 1628 пъти

Ивана подари мъж на приятелки за празника

В женска компания в елитен пловдивски ресторант ще купонясва тази вечер фолк легендата Ивана. Певицата на народа разкри, че готви изненада за приятелките си, която ще е свързана с мъж. Но отказа да издаде подробности, пише "Марица". “Началото ще бъде в ресторанта, а ще видим как ще свърши вечерта”, смее се жизнерадостно певицата. Тя е на мнение, че човек трябва да се зарежда положително и да празнува винаги, когато му се удаде възможност. Надява се да получи по-нестандартен подарък, а не обичайните цветя.

Певицата Веси Бонева пък ще пропусне 8 март. Тя се е отдала на упорита работа. В момента завършва албум и смята да празнува едва след като приключи записите. Очаква се да излязат два диска - един на български и един на английски език.

Директорът на социално подпомагане в Пловдив Надя Танева също няма да може да се освободи от служебните си ангажименти днес. Довечера обаче ще вдигне наздравица с приятелки. "Сериозните празненства ще бъдат в събота и неделя", призна Танева. В службата работят 130 човека, от които 120 жени. Малкото кавалери обаче никога не пропускат да уважат колежките си и винаги ги посрещат с цветя.

Радосвета Тенева, капитанът на волейболния отбор на “Марица”, сподели, че няма да празнуват заедно с момичетата от отбора. Причината е, че това е денят за почивка след важния мач с ЦСКА. Очаква 11-годишната дъщеря да я изненада с нестандартен подарък, изработен лично от нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !