Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ето защо Симона на Глория се отрече от чалгата

отпечатай новината

07.03.2017 11:46 | Видян 2922 пъти | Гласували 3

Ето защо Симона на Глория се отрече от чалгата

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, която успя да разчувства с изпълнението си Иван Лечев в „Гласът на България”, призна, че не иска да пее попфолк, а попмузика, пише БЛИЦ. Опитният музикант се разплака от вълнение на песента „Horchat Hai Caliptus” („Евкалиптова гора”) на Ищар, която тя изпя. Именно него Симона тя посочи за ментор, с което изненада всички, които смятаха, че най-логичният избор за нея е Камелия.

Симона обаче беше категорична, че не се е колебаела кого да избере, защото по думите й Лечев ще й даде по-добри съвети за жанра, в който тя иска да се развива. „Аз съм закърмена с попфолк, у нас винаги това се е слушало, като бебе съм заспивала на тази музика, така че в никакъв случай не мога да кажа, че не обичам попфолк”, отбеляза обаче дъщерята на Глория. „Просто не е моето, не го чувствам и не искам с това да се занимавам”, допълни тя в предаването "Тази сутрин" по bTV.

„Гордея се с майка ми и баща ми, няма защо да крия на кого съм дъщеря, нормално е да ни сравняват”, заяви Симона. По думите й майка й я е убедила да се запише в този формат. „Искам това да е моята битка”, категорична беше Симона. "Не мога да си кривя душата, че доста се притеснявах”, каза Симона за участието си в „Гласът на България”. „Никога не съм се разголвала по клиповете си, нито и ще го направя може би”, каза тя, като допълни, че е певица, а не фотомодел. Симона призна още, че е влюбена и си има си приятел от 4 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !