Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария Игнатова в опасна близост с Енчо Керязов

отпечатай новината

01.03.2017 16:18 | Видян 3239 пъти

Мария Игнатова в опасна близост с Енчо Керязов

Макар да не коментират заедно ли са или не са Мария Игнатова и Димитър Рачков, слуховете за раздялата им намират потвърждение по случай 50-годишния юбилей на Мъгърдич Халваджиян.

На купона присъствали абсолютно всички, с които продуцентът някога е работил и продължава да го прави, освен двама – Зуека и Рачков, които са определяни за диамантите сред кадрите му. Първият бе извинен, тъй като тогава е бил на меден месец с новата си жена Ани, но липсата на Димитър предизвика смут.Самият Маги цяла вечер питал къде е водещият, пише седмичник. Отсъствието му не възмути половинката му Мария Игнатова, а тя сякаш се възползваше от това, че него го няма. Тя демонстрира изключително близки отношения с атлетичния цирков артист Енчо Керязов. С него седяха на една маса един до друг цяла вечер. Дори показваха физическа близост без да се смущават от нищо.

Дори хора, които не са наясно с обвързаното положение на Енчо и Мария, биха сметнали, че те са влюбена двойка. Те били заедно и на дансинга, а върхът на еротичните им искри бил когато затанцували блус.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !