Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Преслава се снима с херпес

отпечатай новината

24.02.2017 09:37 | Видян 2900 пъти

Преслава се снима с херпес

 Фолк певицата Преслава за пореден път цъфна върху снимка с херпес на устната. За изпълнителката отдавна е известно, че в ежедневието си не толерира суетата и когато не е на сцена често си позволява да се появи някъде в неугледен вид.
Такъв е и случаят с едно от последните й селфита, на които Преси позира със сестра си Ивелина. Долната устна на звездата на Пайнер пак се е инфектирала, но това не е болка за умиране и брюнетката отново нехае, че сега едва ли е най-подходящият й период за фотосесии.

Близки до певицата разказват, че тя напоследък била много изнервена от това, че 2016-а не беше сред най-силните й години. Друг факт, който я дразнел, е, че най-голямата й съперница Галена съумя да бъде хем майка и съпруга със стабилно семейство и страничен бизнес, хем затвърди и позициите си във фолка и непрекъснато надминава очакванията на феновете.
 
Преслава като погледнела назад не виждала кой знае какво зад гърба си, освен няколко статуетки за певица на годината, които така или иначе не й донесоха трайно щастие. И в любовен план не била удовлетворена, пише блиц. По-скоро на нервна почва се дължали честите появи на херпеси по устните й, коментарат нейни близки, отколкото лоша хигиена. Припомняме и друг случай, в който Преслава излезе от ВИП Брадър с хонорар и с... бактериална инфекция.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !