Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Сръбската звезда Кеба: Искам дует с Преслава

отпечатай новината

17.02.2017 14:22 | Видян 1929 пъти | Гласували 1

Сръбската звезда Кеба: Искам дует с Преслава

Сръбската звезда Драган Коич – Кеба, който на 2 март ще бъде част от първия Балкански бал в „Арена Армеец” обяви, че подготвя дует с Преслава. Той се изказа ласкаво и за останалите български поп-фолк изпълнители.
„Оценявам много високо българските изпълнители - Азис, Тони Стораро. Много се възхищавам на Преслава. Тя е мой фаворит! Обожавам кариерата и творчеството ѝ. Има душа и талант. Ще ви разкрия една тайна – имам план да направим дует, но все още търся подходящата песен. И от сърце се надявам да стане мега хит! Уважавам и Софи Маринова, Глория, Анелия и още много други. Извинявам се, ако забравям някого. В България има много истински музиканти, които усещат музиката и са царе на сцената”, каза Кеба.
Той използва случая да поздрави и оркестър „Кристали”.
„Имам страхотно мнение за тях и мисля, че ще сме добра комбинация  в „Арена Армеец”. Ще изпълня 8 от най-любимите мои стари и емблематични хитове, но ще зарадвам публиката и с нови. Ще представя за първи път в България една наистина велика нова песен. Това ще е специалната ми изненада. В програмата ми е и българска песен, която е хит в моята версия. Но нека е изненада”, допълни Драган Коич.
Балкански Бал стартира в 20 часа на 2 март, като купонът ще продължи рекордните 8 часа, а „Арена Армеец” ще се превърне в огромно ВИП помещение, в което концерт, дискотека и ресторант ще се слеят в един незабравим купон.
За доброто настроение, освен някои от най-известните сръбски изпълнители като Кеба, Индира Радич, Шериф Коневич, Неда Украден, оркестър Гуча, българските оркестър Кристали и ансамбъл София-6 ще се грижат и 200 готвачи от школата на Майстор Миро, които ще приготвят сръбска кухня от висша класа. Общо 700 професионалисти ще обслужват събитието. Специални визуални ефекти като в холивудска продукция ще нажежат многоетажната сцена, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.
Билетите за Балкански бал са на цени от 20, 40 и 70 лв. и може да ги намерите в мрежите на Тикетпортал, Ивентим и бензиностанции ОМВ.
В 17.00 на 21 февруари (вторник) Неда Украден ще се срещна с българските журналисти в „Кафана Стефанович” на адрес: ж.к. Лозенец, ул. Златовръх №4. Сръбската звезда ще изпълни някои от своите хитове и ще се включи в купон за представители на медиите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !