Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Асен Блатечки крие красива дъщеря

отпечатай новината

16.02.2017 14:36 | Видян 3959 пъти

Асен Блатечки крие красива дъщеря

Дъщерята на актьора от законната му съпруга Катерина е станала неузнаваема. Красивата тийнейджърка носи името на майка си и предпочита да се представя като Асенова, за да не я свързват с известния ѝ баща. Тя е ученичка в столичната Втора английска гимназия. Сред съучениците и учителите си слави най-вече като една от най-добрите ученички, а не като щерка на театралния плейбой.

Катерина определено е наследила от фаталния чар на баща си, но пък няма никакво желание да се развива в актьорските среди. Тя дори не обича да го гледа в постановки. Тя и майка ѝ отново живеят с Асен Блатечки, след като той се покая за извънбрачното си дете. Изневярата му обаче е нанесла непоправими щети на семейната идилия. Съпругата на актьора сякаш по-лесно успя да преглътне предателството, отколкото дъщеря му. Отношенията между Катето и баща ѝ съвсем са охладнели. Блатечки отдавна не е авторитет за дъщеря си.

За да не наранява майка си, дъщерята на актьора не е изявявала желание да види и малкото си братче Борил. Среща между двамата все още не е имало и надали ще има скоро. А това напряга още повече отношенията по оста баща-дъщеря. Блатечки често се опитва да се прави на строг и загрижен родител, но пред дъщеря му тези номера не минават и тя слуша само майка си, пише Ретро.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !