Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Яростна война между Ани Салич и Ани Цолова

отпечатай новината

14.02.2017 10:23 | Видян 4089 пъти

Яростна война между Ани Салич и Ани Цолова

Поредна тв война се разгоря в Нова телевизия между топводещите на медията Ани Салич и Ани Цолова, научи „Ретро”. Двете звезди в телевизията имат търкания помежду си още откакто станаха колежки там след преместването си от Би Ти Ви. Журналистката и говорителката не спират да мерят коя е по-харесвана от зрителите и намират всевъзможни начини, за да се доказват, като междувременно се държат уж приятелски, разкриват колегите им.

„Всяка се мисли за №1. Постоянно се надцакват коя ще блесне повече, за да бъде обявена за най-харесвана от зрителите на Нова и да блесне пред шефовете като безценен кадър. В крайна сметка често стават смешни, когато спорят за разни битови условия”, обясняват хора от Нова тв.

След като преди години двете се изпокараха за паркинг, сега били във война за един от фризьорите на Нова тв, което сащисало колегите им. Въпреки наглед дребната причина се разгорял истински скандал, който стигнал чак до ръководството.

Недоволната в случая била Ани Цолова, която вече близо 4 години води повече от успешно „Здравей, България” с колегата си Виктор Николаев и отчитат едни от най-високите рейтинги в телевизията. Плевенчанката и колегата й са и топостриета на телевизията в отразяването на изборите и на двата последни вота бяха най-гледани от зрителите.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !