Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Брад Пит изхвърли вещите на Анджелина

отпечатай новината

03.02.2017 11:03 | Видян 2330 пъти

Брад Пит изхвърли вещите на Анджелина

Носят се слухове, че Брад Пит прочиства пространството около себе си от вещите на все още законната му съпруга Анджелина Джоли.

53-годишният актьор изхвърля всичко, което му напомня за любимата. Според източници тези дни цял фургон, натъпкан от кутии с вещи на Анджелина Джоли, тръгнал от имението на Брат Пит в Лос Анджелис.

„Брад не се нуждае от вещите на Анджелина, като килими от Близкия изток, странни украшения и одеяла, а също различни предмети, които бяха купили, когато все още бяха двойка“, разказва източник от обкръжението на актьора. Говори се също, че Брад Пит изхвърля излишните вещи, за да има пространство за децата, пише rozali.com „Брад иска да направи дом от радост и веселие, монтираните вече батути са само началото. Той също маха всичко от дома си, за да го превърне в детска площадка“, отбеляза източникът.
Брат Пит, който получи правото да вижда децата си веднаж седмично, се надява да увеличи броя на срещите. Брат Пит и Анджелина Джоли все още са в процес на развод, но избягват шума, за да си запазят нервите и психическото здраве на децата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !