Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Радина Кърджилова и Деян Донков с таен брак?

отпечатай новината

30.01.2017 16:17 | Видян 2350 пъти

Радина Кърджилова и Деян Донков с таен брак?

Радина Кърджилова сподели нова снимка в профила си в Instagram, на която загатва сладките крачета на сина си Христо, видя tialoto. По-любопитното в случая е, че актрисата носи халка на безименния си пръст, която много прилича на венчална, въпреки че е на лявата ръка.

Веднага феновете на актрисата започнаха да се чудят дали тя не е сключила таен брак с дългогодишната си половинка Деян Донков. Наскоро Радина сподели в интервю, че е била като вцепенена по време на раждането на бебето и че в крайна сметка не е успяла да роди нормално и се е наложило цезарово сечение.“

Трудно се възстанових. Като видях бебето се разревах, беше любов от пръв поглед“, разказа тя пред NOVA. Кърджилова сподели още, че се чувства по-силна физически откакто е станала майка и че се надява с Деян да имат и още деца.

„Искаме момиченце. Радина години наред ме питаше кога ще си имаме бебе. Тя е по-млада от мен, нетърпелива е за нещата, а аз й казвах, че всичко си идва с времето“, каза Деян в същото интервю. Донков има и един по-голям син от актрисата Анастасия Ингилизова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !