Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Невена Цонева и Венко се залюбили като в сапунка

отпечатай новината

30.01.2017 14:56 | Видян 6644 пъти

Невена Цонева и Венко се залюбили като в сапунка

Прелюбопитна е историята на любовта между младата певица Невена Цонева и барабаниста на Ку-ку бенд Венелин Венков. Двамата са заедно вече почти 10 години, а семейното им щастие е пълно от края на септември миналата година, когато се роди синът им Александър. Началото обаче никак не е розово. Повече от година не можели да се решат да признаят любовта си и желанието си да й се отдадат. Имали връзка, а помежду си все уговаряли, че не била точно връзка.

"Аз много обичам да съм в добри отношения с всички. А пък с него най не бяй комуникирала и реших да го заговоря в Плевен преди един концерт и му казах: Здравей!, още две приказки и съответно той не млъкна!", спомня си с усмивка Невена за началото.

После на вечерята след концерта в хотела, погледите им се пресекли "по-странно", казва Невена и връзката им започнала светкавично."Може ли една година, година и половина дори, двама човека да се разберат още от началото, че не искат да са заедно, обаче да са заедно?! Аз казах: Аз ще си гоня кариерата, защото защитния механизъм за разочарование заработи много силно. И неговият най-вероятно, защото: "Аз пък не искам, защото сега излизам от връзка", отговорил Венко.

След време младата певица решила, че повече не може така и сложила край на отношенията им. "Въпреки че отвътре ми се късаше всичко. Аз не съм обичала по начин, по който обичам него. До ден днешен не се е променила, напротив става още по-силно.", откровена е тя.

Малко след като взима кардиналното решени, заминава на музикален фестивал в Румъния, за да участва в него. Завръща се 10 дни по-късно и открива един съвсем различен Венко: "Той беше друг човек. Явно беше осъзнал, че трябва да съхраним, това което не сме успели да изградим все още. Но пък сме разбрали, че си струваме един за друг."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !