Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ирена от Биг брадър 4: "Божинов е по-готин от Бербатов"

отпечатай новината

07.01.2009 15:00 | Видян 10081 пъти | Гласували 1

Ирена от Биг брадър 4:

Скандална изповед  за насилието, причинено от бившия съпруг, за разочарованията от модния бизнес и коментар за най-популярните мъже  у нас прави в шоуто „Часът на блондиките” една от най-горещите реалити блондинки  - бургазлийката Ирена от Биг брадър 4.

Макар официално разведена с Калин преди повече от 6 месеца, бившата шефка на модна агенция и до днес е преследвана от него. „Озлобил се е след раздялата и не ме оставя на спокойствие”, оплаква се младата дама.
За опита си да създаде модна агенция с модели без консумация разказва още Ирена. „Има много красиви българки. Но тези, които печелят конкурсите изобщо не са хубави”, категорична е тя.

Хубавицата, набедена за завоевание на брадъра Боби Ръгбиста, отрича да е имала връзка с него. От актуалните мъже, любимци на нежния пол, тя напълно отхвърля Бойко Борисов и Сергей Станишев, които съквартирантката й Иванина публично обяви, че харесва.
„Бях поканена в „Горещо” да избирам мъж на годината, но всъщност ние нямахме избор. И накрая предпочетохме гаджето на Златка Райкова пред Миро, който няма вид на мъж.  Валери Божинов? Да, бих казала, че е хубав мъж. Но не е мой тип. Като визия Божинов е по-добре от Бербатов. По-мъжкар е”, обобщи Ирена пред водещата Патриция Кирилова.

Гледайте „Часът на блондинките” по сателитния канал БГТВ в сряда след полунощ, в събота от 16 ч и в понеделник от 11 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !