Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившият на Гуен Стефани страда по нея

отпечатай новината

23.01.2017 15:57 | Видян 2391 пъти

Бившият на Гуен Стефани страда по нея

Повече от година след развода с Гуен Стефани, вокалистът на рокгрупата Bush Гавин Росдейл разказва колко много съжалява за раздялата им, видя tialoto.bg. Двамата са били заедно около 20 години, като 13 от тях са семейство.

„Разводът – това е пълната противоположност на това, което исках“, споделя музикантът в едно от последните си интервюта – Но ето го... Отделно от смъртта, това е най-тежкото нещо, през което човек може да мине“.

Молбата за развод подаде Гуен през август 2015 г. След три месеца журналисти от Us Weekly откриха причината. Оказа се, че Росдейл е имал роман, за който певицата разбрала. Мъжът ѝ се срещал с гледачката на децата им. Пред "OK!" Росдейл обяснил, че е готов да поправи всичко.

„Мисля, че всички искаме това, но трябва да сме и реалисти. Ако си човек, ясно е, че все за нещо съжаляваш. В живота ми има много сценарии, които бих пренаписал“.

Музикантът добавил, че тези 20 години с Гуен са били прекрасни. "Това е цял живот. И тя е прекрасна. Имаме три прекрасни деца. В семейството ни имаше много позитивни моменти и с годините това бе очевидно. Тя показа безусловната си любов към семейството и виждам каква мощна сила е това. Децата са едни от най-прекрасните подаръци, които ми е дала и за които ще съм ѝ благодарен всеки ден."

Разводът между Стефани и Росдейл приключи през август 2016 г. Те продължават да възпитават заедно тримата си сина – 10-годишния Кингстън, 8-годишния Зума и 2-годишния Аполо, както и са запазили приятелските си отношения.

Гуен вече от година се среща с кънтри музиканта Блейк Шелтън. Той също скоро се разведе със съпругата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !