Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изпълнителката на Ламбада зверски убита

отпечатай новината

20.01.2017 14:39 | Видян 1686 пъти

Изпълнителката на Ламбада зверски убита

Бразилската изпълнителка на латино поп хита от 1989 г. „Ламбада“ Лоалва Браз Виейра е била убита при обир. Тялото на 63-годишната Браз беше открито в изгорял автомобил в град Сакерема край Рио де Жанейро.

Телевизия "Глобо" съобщава, престъпниците са взети от хотела, който е нейна собственост, 15 хиляди реала (около 4500 долара).

Арестувани са двама заподозрени за убийството. Един от тях е бивш служител на хотела, той си е признал за престъплението. Според полицията, престъпниците не възнамерявали да убият певицата, но тя оказала отчаяна съпротива. Освен парите, крадците взели златен диск, който Браз получи за изпълнението на известния хит "Ламбада", и порцеланов сервиз.

Певицата става известна като вокал на френската група „Каоама“, която изпълнява популярната песен „Ламбада“ през 1989 г.

Браз, чиито родители също са музиканти, прави първи професионални стъпки в музиката едва 13-годишна. По време на кариерата си тя застава на сцената редом до известни бразилски имена като Жилберто Жил и Каетану Велозу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !