Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Виктор Калев заби нож в гърба на Слави

отпечатай новината

17.01.2017 13:46 | Видян 1986 пъти

Виктор Калев заби нож в гърба на Слави

Шоуменът преживя истински шок, след като двама от бившите му подчинени се съюзиха срещу него. Актьорът Виктор Калев, който преди малко повече от година напусна "Шоуто на Слави", вече е част от екипа на Любо Нейков, пише столичен вестник.

В новогодишната програма на "Комиците" Калев беше специален гост на колегата си. Виктор беше представен като добър приятел на екипа, с което се сложи край на спекулациите, че заради Дългия бившите му подчинени са жестоко изпокарани.

Нещо повече. От тази година Калев ще стане част от актьорския състав на Нейков и все по-често ще има негови скечове в "Комиците". Хора от екипа издават, че двамата с Любо са си стиснали ръцете и пререканията са останали завинаги в миналото.

От всички хора, напуснали през годините екипа му, Трифонов преживя най-тежко раздялата именно с двамата актьори. Нейков твърди, че е напуснал шоуто, тъй като не е издържал на напрежението със Слави да са винаги на нож.

Постоянните спорове с шефа също са в основата на решението и на Калев да се сбогува с шоуто. В продължение на 12 години актьорът търпял лютия нрав на началника си, докато не решил, че униженията са му достатъчни.

След напускането на шоуто Калев започна работа по самостоятелни проекти, които пожънаха успех. Сега Виктор се е насочил и към сцената на "Комиците", с което тотално ще довърши Дългия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !