Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили Игнатова натири Сашо Диков

отпечатай новината

16.01.2017 15:36 | Видян 3203 пъти

Лили Игнатова натири Сашо Диков

След като остана сам в огромноят си апартамент в кв. Манастирски ливади и мина през куци флиртове, Диков пак започнал да ухажва старата си тръпка. Тв водещият се правел на джентълмен и като никога канел Лили на опера, правел й подаръци и дори обещал да я заведе в Дубай или където пожелае на романтично пътешествие. За негова изненада бил отрязан ясно и категорично.

"Нямам нужда от мъж като теб, препатила съм достатъчно разни мачовци, ревниви тирани и измислени богаташи, които мислят само за себе си", креснала къдравелката на стъписания журналист, пише "таблоид".

"Сладката грешка на Нешка", която се слави с доста инатливия си характер, обяснила на Диков, че няма как да я съблазни с подаръци и пътешествия, тъй като отдавна е обиколила света и десетки мъже са падали в краката й с най-скъпи бижута.

"Пробутвай тия номера на някоя пубертетка, не на мен!" Така застаряващият плейбпй бе категорично отрязан от златното момиче Лили Игнатова, след като подновил любовните атаки към нея. ВИП двойката имаше кратък роман преди година , който грацията прекрати заради шантавия и избухлив характер на Стажанта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !