Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ужасяващи СНИМКИ на трупа на мъжа на Анита Мейзер

отпечатай новината

13.01.2017 10:00 | Видян 7646 пъти

Ужасяващи СНИМКИ на трупа на мъжа на Анита Мейзер

Да влезе в схема с хора от Република Панама и Република Колумбия се е готвел мъжът на Анита Мейзeр преди смъртта си.

Николай Димов обяснил пред жена си и на други свидетели по делото, че ако "станат нещата", ще изкара много пари. За тази схема Николай Димов споменал и в телефонен разговор със сестра си през май 2016 година, пише в обвинителния акт на Мейзeр. Казал й, че ако "станат нещата", ще напусне работа и няма да могат да се чуват и виждат 6-7 години, пише в. България днес.
Анита Мейзeр е обвинена в причиняване на смърт по непредпазливост и бе осъдена на три години затвор. В момента се намира в общежитие към Сливенския затвор. Адвокатите на почернените близки на Димов оспорват обвинителния акт и присъдата. Те са категорични, че ченгетата са работили по версиите на Анита, без да търсят истинските причини за убийството на Димов.

Здравият като бик културист бе открит мъртъв в дома си на 14 август, вързан здраво с по две от най-дебелите 8 милиметрови свински опашки през врата и краката. Примката около врата му е с обиколка 39 см, при обиколка на врата на жертвата в спокойно състояние 42 см. "Става въпрос за затягане с мъжка сила, която 50-килограмова жена не може да притежава", обобщават мастити криминалисти.

По думите на подсъдимата Анита Николай сам поискал да бъде вързан, за да впечатли "хората", с които се запознал в Панама и Колумбия. Тя трябвало да запише видеоклип, на който се вижда как той "спрасква" кабелните връзки. Това направо щяло "да им вземе акъла", защото никой досега не го е правил. Николай казал на Анита, че по този начин ще спечели доверието им, за да го включат в схемата, с която ще печелят много пари.

Така Анита купила плик със свински опашки от неустановен от ченгетата магазин между Несебър и Варна. Разказва как Ники цяла седмица се връзвал и си играел с тях, но по плика няма нито един негов отпечатък, а само следи от Мейзър.

Видеоклип не е установен по време на техническата експертиза на мобилното й устройство. Не са проверени и хората, с които Анита е комуникирала във фаталната вечер.

Въпросната схема с Панама и Колумбия изглежда съмнителна, предвид желанието на Николай Димов да прекъсне връзката със семейството си за период от 7 години. Плановете да се включи в мистериозния бизнес Ники прави в Коста Рика, където инвестира внезапно всичките си пари в частен бизнес с АТВ-та. Коста Рика е латинската държава, сочена за разпределителна в наркотрафика. Димов пребивавал там до януари 2016 година. Прибрал се в България две седмици преди убийството си с огромна сума пари.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !