Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Сестрите, които покориха света

отпечатай новината

12.01.2017 10:37 | Видян 2389 пъти

Сестрите, които покориха света

Бионсе е една от най-популярните изпълнителки на нашето време, а 2016 г. беше повече от успешна за нея, пише vesti.bg. Тя грабна осем статуетки за албума си Lemonade на наградите на Ем Ти Ви, беше удостоена с приза "Модна икона" и за най-влиятелната личност в развлекателната индустрия, а в края на годината стана най-щедрата знаменитост.

Като всяка голяма звезда, Бионсе има своите конкуренти по пътя на славата, един от тях е собствената ѝ сестра - Соланж. Двете са изпълнителките, получили най-много номинации за наградите "Имидж", а една от категориите, в която ще се състезават, е за певица и албум на годината.

Извън светлините на прожекторите обаче Бионсе и Соланж са просто две сестри, които делят общо минало и много спомени. Момичетата разкриха повече за отношенията си, като влязоха в ролите на журналисти и се интервюираха взаимно. Те си говорят за детството в Хюстън, семейството и разбира се за музиката.

"Винаги съм мислила, че моята сестра ще се превърне в нещо специално, защото тя от малка знаеше какво точно иска. Любопитно ми е как го правеше", попита Бионсе.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !