Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета призна: Да, с Ники сме заедно на Малдивите!

отпечатай новината

06.01.2017 13:22 | Видян 4262 пъти

Николета призна: Да, с Ники сме заедно на Малдивите!

Николета Лозанова директно потвърди, че не друг, а вратарят на турския Мерсин и нейн бивш любим Николай Михайлов е този, с когото изкара една седмица на едно от най-екзотичните места в света - Малдивите!

В последните дни на миналата година нашенци щракнаха двойката на летището на остров Мале. И докато нямаше никакъв спор, че фотографираният в гръб дългуч е Ники Михайлов, то мнозина не разпознаха в брюнетката зад него Ни Ло. Тя не ги остави много дълго да се чудят и побърза да си пусне снимки от един от най-скъпите ризорти на Малдивите - шестзвездния "Banyan Tree".

В началото екзотичните снимки по никакъв начин не издадоха, че и Михайлов е в орбитата на Николета. За разлика от сексбомбата в социалните мрежи самият той остана безмълвен и не се изкуши да публикува нито една снимка. Вече обаче няма никакво съмнение, че в спалнята на Лозанова си е лягал футболистът, пише ПИК. Естествено, отново не той си го призна, а плеймейтката, която преди броени минути публикува видео-доказателство и по този начин директно заяви: Да, с Ники сме заедно на Малдивите!

Изгледайте го до края и ще се убедите сами, че именно Михайлов я е придружил на екзотичната дестинация - за части от секунда се вижда татуираната му лява ръка. >>Вижте видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !