Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили Иванова си хвана нов младок

отпечатай новината

05.01.2017 11:37 | Видян 2055 пъти

Лили Иванова си хвана нов младок

Лили Иванова изживява бурни сърдечни трепети с атлетичен младок, въпреки че вече е подгонила 80-те, видяха фотографите на „Ретро“. Въпреки възрастта си певицата не се свени да е обградена от много по-млади мъже. Тя от години държи антуража около нея да е съставен предимно от атлетични и добре изглеждащи господа, в чиято компания се чувства като кралица.

В последните две години най-близо до нея бе шофьорът й Иво, с когото не се разделяше почти денонощно. От две седмици насам обаче примата има съвсем ново попълнение в обкръжението си. Тя се е разделила изненадващо с верния си подчинен и го е сменила с доста по-снажен хубавец. За капак двамата се държат повече от интимно и дори вървят хванати под ръка, видяха фотографите на „Ретро“.

От обкръжението на примата разкриват, че именно тъмнокосият мачо е новият шофьор и гард на звездата, заради когото тя прогонила предишния. Двамата се запознали през лятото, когато той замествал титуляря Иво, и си допаднали доста. Той величаел много звездата и треперел над нея като над принцеса. Явно това се е харесало на примата и тя е побързала да намери начин да го направи постоянна част от живота си.

Още повече че предишният й служител Иво започнал редовно да я изнервя, тъй като свикнал с работата си и станал по-немарлив към задълженията си. Преди няколко месеца очевидци разкриха доста пикантна случка между двамата. Според някои очевидци Лили дори е ударила шамар на служителя си. Вината на шофьора била, че закъснял известно време и я карал да чака на улицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !