Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Фики и Преслава вият семейно гнездо в полите на Витоша

отпечатай новината

03.01.2017 10:31 | Видян 4257 пъти

Фики и Преслава вият семейно гнездо в полите на Витоша

Мезонет в полите на Витоша е капарирал Фики Сторара, за да има място, в което да консумира чувствата си към своята колежка Преслава, а след време и да свие семейно гнездо с нея. Добричлийката няма собствено жилище в София, но разполага с малък апартамент в Пловдив, което последните две години е било превърнато в явка за тайните й срещи с изпълнителя на "Издислав".

Всичко помежду им е започнало в началото на миналата година, около грандиозното меле, което бившият на Преслава - Георги Станоев устрои в дискотека в Студентски град. След годишните награди на пайнерките, Бирмата нахлу в клуба с 20 мутри, а бригадата помля заведението. Сред юмрюците им попадна с разбита уста и Фики, осмелил се малко по-рано същата нощ да пусне език между устните на Преслава.

Крошетата на Бирмата явно не са успели да сплашат двамата колеги и след кървавата схватка певицата и 11 години по-малкият Фики продължили да се виждат, но далеч от София. Влюбените гълъбчета така планирали графика си с участия, че след тях да се срещат по средата на България - в жилището на Преси под Тепатата. Всеизвестен факт е, че Станоев и певицата имаха бурна любов повече от три години и познавайки добре нрава на Бирмата,  бившата му настояла пред Стораро да не се набиват в очите му, поне докато той не я прежали и преболедува. Този момент вече настъпи, тъй като от известно време Георги е в афера с друга фолк дива - Алисия и по всичко личи, че най-накрая е решил да остави Преси на мира.

Заради лудия Станоев, Стораро е предпазлив и не бърза да обяви категорично връзката си с Преслава, но лечка-полечка си постиля чергата към официализирането й. На Фики вече му е дотегнало втора година да се крие като престъпник под Тепетата и едва ли не да живее на колела само и само да се вижда с любимата си, затова наскоро е капарирал кокетен мезонет в един от кварталите в полите на Витоша.

Тъй като в края на октомври Фики се бръкна надълбоко за чисто нов джип БМВ Х6 - подарък на майка му за рождения й ден, договорил със собственика на кооперацията да му плати мезонета на вноски за една година. С Преслава обаче още не са се нанесли в жилището, тъй като било полуобзаведено, а покрай истерията с "Издислав", не можели да намерят време да си поръчат мебелите и уредите, които им липсват, пише ПИК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !