Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ненчо Балабанов проговори за раздялата си с Йоанна

отпечатай новината

29.12.2016 15:54 | Видян 3666 пъти

Ненчо Балабанов проговори за раздялата си с Йоанна

С Йоанна не сме заедно от месец. Разминаха ни се пътищата и в професионален, и в личен план. Решихме, че най-честно и безболезнено и за двамата е да си останем приятели. Това призна популярният актьор Ненчо Балабанов.

Няма нищо скандално около нашата раздяла. Просто решение на двама зрели хора. Важното е, че сме приятели и продължаваме да си помагаме. Никой не е наранил другия по никакъв начин и няма как да не запазим добри отношения”, разкри Ненчо пред списание Love Style.

Двамата с Йоанна отричат изневяра или трети човек да е замесен в прекратяване на отношенията им. Балабанов призна, че през последния месец изцяло се е отдал на работата си, а през 2017-а ще може да обърне внимание на личния си живот.

Пожелава от сърце и на Йоанна да е щастлива, защото е прекрасен човек и го заслужава. А дали все пак двамата няма да дадат втори шанс на връзката си някога? „По-скоро не. Мисля, че е невъзможно. Не съм човек, който гледа назад или се връща. Поеме ли по някой нов път, вървя напред. Избирам и следвам посоката”, категоричен е Ненчо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !