Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стоянка Мутафова във финала на Столичаните

отпечатай новината

27.12.2016 12:36 | Видян 1455 пъти

Стоянка Мутафова във финала на Столичаните

Близо три часа продължили снимките на финалната сцена на Стоянка Мутафова в 12-ия сезон на „Столичани в повече”, научи „Монитор”. Голямата актриса бе изписана само преди две седмици от „Токуда”, където й поставиха стент на сърцето, а след операцията престоят й в болницата бе удължен от простуда. Лекарите й препоръчаха да се върне в театъра след месец, но пристрастената към сцената комедийна фурия реши да опита от адреналина й в по-безобиден вариант – като допусне екипа на Dream Team в дома си. Заедно с 15 човека, сред които Любо Нейков и екранната му съпруга Гълъбина (Албена Павлова), продуцентът Евтим Милошев изпълнил хола на звездата. Близки до продукцията споделиха за „Монитор”, че според сюжета героинята на Мутафова – баба Марийка, отива във Виена. Камерата хваща Стоянка зад пианото в апартамента й, където прислужница й поднася кафе, а тя отсича: ”Не ме мислете, аз оставам тук!”

Какво е отвело Марийка в столицата на валса, ще разберем в последния сезон на сериала, който bTV по всяка вероятност ще излъчи напролет. Цялото суетене на операторите и наставленията на режисьора хем повдигнали духа на Стоянка, хем се поуморила след това. На финала всички аплодирали бурно блестящата й игра и несломим дух, което развълнувало актрисата до сълзи.

Рекордьор по дълголетие в БГ ефира, „Столичани в повече” се завърна на територията на Панчарево за 12-ия си сезон. В рамките на колосалните за родния пазар 157 епизода сериалът беляза последната роля на големия Васил Попов (като екранното гадже на баба Марийка) и върна на екран не само колоси като Стоянка, но и като Вълчо Камарашев. Сред гост-звездите в сатиричния проект бяха Стефан Данаилов, Десислава, Дони, дует „Ритон” и футболистът Благой Георгиев-Джизъса.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !