Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Емануела потвърди: Съдя Глория!

отпечатай новината

15.12.2016 17:59 | Видян 2642 пъти

Емануела потвърди: Съдя Глория!

.В "На кафе" певицата беше категорична, че вече ще води дела срещу всеки един, който злоупотребява с името й.

"Имa нещa, които е казала, и cа повод да я оcъдя", това заяви в "На кафе" Емануела, относно съквартирантката си Глория. В "На кафе" певицата беше категорична, че вече ще води дела срещу всеки един, който злоупотребява с името й.

В студиото на Гала днес й припомниха думите изречени от Глория Петков във ВИП Брадър, че фолк певицата работи почасово, за да издържа двете си деца. Информация имала от своята майка, която била приятелка с майката на Емануела. "Така се създава лош имидж на поп фолк изпълнителите въобще", беше категорична Кали, която бе като коментатор в студиото. "Майка ми го е казала? Това е абсурдно!", коментира Емануела и допълни, че твърденията на Глория са нелепи.

"Завела съм едно дело за клевета, което не е срещу човек в къщата, второ ще заведа срещу Глория. Адвокатите ми се занимават с това и от януари тръгват двете дела", съобщи Емануела. Майката на Емануела беше включена по телефона и обясни, че не й е било приятно Глория да говори такива неща за дъщеря й, а след това да се извинява в ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !