Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Анелия спи с турски консул

отпечатай новината

15.12.2016 12:21 | Видян 2192 пъти

Анелия спи с турски консул

Фолк певицата Анелия е завъртяла главата на консул, който представлява република Турция у нас, пише "Уикенд". Горещата им ориенталска любов кипи от близо година, но и двамата държат на пълна дискретност: консулът, за да не избухне скандал, че люби фолк певачка, а Анелия се крие най-вече от дъщеря си Ивон и семейството.

Дори турчинът успял да я свърже с няколко богати компании от южната ни съседка, които спонсорират творчеството й в замяна на реклама на Турция. Така през лятото певицата засне скъп клип в Анталия, чиито разходи бяха изцяло поети от богатия холдинг "Анав", който е на приближени до турското културно министерство

Само преди седмица пък пайнерската фурия засне шикозен клип в турския дворец "Чираган палас", като разрешение за вътрешни снимки е получила благодарение на тлъсти връзки на тамошното министерство на културата, което е отговорно за историческите обекти.

Освен това певицата е работила безплатно с професионален екип на турската национална телевизия 'Стар", като за видеото на песента й "Дай ми още" те са направили външни снимки по една от най-натоварените истанбулски улици "Истиклял".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !