Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Благой Георгиев си присади коса

отпечатай новината

12.12.2016 15:33 | Видян 2023 пъти

Благой Георгиев си присади коса

Благой Георгиев си присади коса, така че перчемът му е досущ като конска грива, гласи най-новата светска клюка. Повод за мълвата станаха снимките от воаяжа му в Барселона, с които любимата му Есмер Омерова се похвали в инстаграм.

Част от романтичното им пътуване без децата бе мачът между „Реал Мадрид“ и „Барселона“, който семейството изгледа от трибуните на „Камп Ноу“ между стотици целувки и селфита, пише "Таблоид". Перчемът на Джизъса, известен още и като Благо Колизеума заради мераците му да драска по най-голямата туристическа атракция в Рим, се вее доста странно и неестествено. Освен това ясно си личи, че косата му вече е доста сгъстена, а цветът – катранено черен.

Настоящият полузащитник от руския тим „Оренбург“ и преди се е пъчил с голям лъщящ от черна боя и гел перчем, но този път направо избива рибата, коментират запалянковци, следящи отдавна както футболните, така и светските изяви на Благо. Явно това е поредната екстравагантна промяна на татуирания спортист, който е известен със своята суетност. За разлика от Боби Михайлов и Уейн Рууни, които си присадиха коса заради плешивостта си, Благо не е известно да страда от такъв проблем. Вярно е обаче, че в естествената му коса се прокрадват бели косми, които футболистът умело боядисва и приглажда с гел. Наболата прошарена брада този път издайнически показва, че плейбоят е прекалил с черната боя във фризурата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !