Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Благой Георгиев с нови зъби за 20 бона

отпечатай новината

08.12.2016 15:14 | Видян 2014 пъти

Благой Георгиев с нови зъби за 20 бона

С 20 бона олекна Благой Георгиев. Футболистът изглежда е прихванал от суетата на съпругата си Есмер, тъй като не спира да коригира външния си вид. Бившият национал се е сдобил с чисто нови зъби, за които, ако се вярва на слуховете, е платил цели 20 хилядарки.

Джийзъса промоцира новата си фасада, по време на екскурзия до любимата Барселона за Ел Класико. На снимките му с Есмер ясно личи, че се е сдобил с нови зъби.

Според близки до Благо, той е прибегнал до импланти, преди 10 дни. Споделил, че не харесва предишната си захапка, понеже имал няколко зъба пораснали накриво, пише "Телеграф". Благой Георгиев се е подложил на манипулацията в Москва, където живеят с Есмер и и сина им. И докато в България смяната на 1 зъб е около 1000 лева, то в руската столица, процедурата му струвала близо 20 бона в евро.

Манипулацията, освен доста скъпа,е и болезнена. А Джизъса изглежда е готов на всичко за едната суета. Освен нови зъби, футболистът показва и нов вид. От прекаленото висене в солариума в последно време, той не само се е сбръчкал, но и зъбите му белеят яко.

Други пък го сравняват с индийски актьор. „Този е заприличал на изпълнителя на главната роля в „Светлината на моя живот”. Все едно гледам Сурадж”, пише фен под една от снимките на Благо и Есмер на „Ноу Камп”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !