Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Стоянка Мутафова скочи на крака

отпечатай новината

05.12.2016 17:37 | Видян 2037 пъти

Стоянка Мутафова скочи на крака

 Голямата актриса Стоянка Мутафова е направила първата си сериозна разходка вчера. Тя се надигнала от болничното легло и отишла до асансьора, за да изпрати дъщеря си Мария Грубешлиева-Муки.

„Лекарите й казаха, че могат още в понеделник да я изпишат, както и че може да остане под наблюдение още 4-5 дни. Стоянка избра втория вариант, но си променя непрекъснато решенията и не се знае какво ще й хрумне утре”, сподели с усмивка Муки.

Комедийната звезда изкара цяла седмица в „Токуда” и е в прекрасно състояние на духа след операцията, с която й поставиха стент на сърцето. В петък стана ясно, че Мутафова е настинала, вдигнала е температура 37,5 и е на антибиотик. В неделя „Г-жа Стихийно бедствие” била притеснена до мига, в който Муки не дошла да я види, пише "Монитор".

„Разприказвахме се за младостта, за любимите й актриси Клаудия Кардинале, София Сандрели и София Лорен. Стоянка си спомни, че когато се снима в „Любовницата на Гарминя” у нас, аз я придружих на снимачната площадка. Продуцентите Карло Лидзани и Дино де Лаурентис ми казаха, че приличам на София Сандрели и ме поканиха да снимам в Италия, но Стоянка не даде. Тогава бях само на 18. Сега и двете съжаляваме, защото животът ми може би щеше да тръгне по друг начин”, разказа Грубешлиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !