Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета се скри в Испания

отпечатай новината

03.12.2016 18:20 | Видян 2139 пъти

Николета се скри в Испания

Николета Лозанова посрещна 30-тия си юбилей в странство. Горещата моделка се покри от всичките си приятели у нас и реши да празнува чак в Испания.

Решението е прецедент за Лозанова, която винаги досега демонстрираше лукс и пищност в отбелязването на рождените си дни. Сега моделката е сменила любимите си тузарски дискотеки с атмосферата в Мадрид, където е чукнала трийсетака.

Веднага се появиха слухове, че палавата силиконка е изпаднала в недобро социално положение, щом пести разточителни почерпки за личния си празник, който тази година е и кръгъл юбилей, споделя blife. Според друга мълва обаче, заможен баровец „отвлякъл” Николета в Испания, където я затрупал с безброй подаръци. „Ще ви кажа, че заминавам далеч, но няма да ви кажа с кого!”, разкри няколко дни преди да хване самолета Николета.

По-късно бившата на Валери Божинов не пропусна да се похвали в социалната мрежа със снимки от луксозна хотелска стая, на които позира само по секси нощничка, наслаждавайки се на пенливо шампанско.

След раздявлата с футболиста, Лозанова категорично отказва да повдигне завесата на личния си свет и да разкрие кой е новия й мъж/спонсор, грижещ се за богатия начин на живот, към който Николета е пристрастена.

Любопитна подробност е, че брюнетката все още се води г-жа Божинова, тъй като юридически няма развод с футболиста. "Ще го направя скоро", лаконична е по темата Николета.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !