Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Криско и Галин в дует

отпечатай новината

02.12.2016 16:34 | Видян 2834 пъти

Криско и Галин в дует

На сензационна гледка станаха свидители няколко стотин души в столичния "Клуб 33" миналата вечер, пише ПИК. За поредна нощ хитовият клуб бе притегателно място за почитателите на поп фолка и музиката на Галин, но снощи удариха джакпота. Случи се нещо невиждано до този момент: редом до младата звезда на "Пайнер" се появи самият той - Кралят на арендби музиката в България Криско!

По програма снощи гост-звезда в модната дискотека бе само Галин. Два часа след полунощ обаче входа й прекрачи хитмейкърът Кристиан Тилев. Гостите в модната дискотека гледаха и не вярваха на очите си, когато Криско изненада и самия Галин, качвайки се при него на сцената. Изпълнителят на "Дали това любов е" грабна микрофона и цялата дискотека притихна... И в следващия миг всички избухнаха, когато представителите на двата враждуващи жанра, запяха в дует един от хитовете на Криско. Новосформираното дуо не се размина само с едно парче и под бурните аплодисменти на поп фолк меломаните изкараха и втора песен.

След сензационното изпълнение на сцената на "Клуб 33", под нея невярващите фенове подеха добра колаборация за дуета между Криско и Галин. "Хората говорят" за новия тандем между "Министъра на веселието" и Галин. Май "Било квот било", вече няма война между чалгата и рапа. А и двамата изглеждаха "Видимо доволни" от шоуто си в "33", коментираха най-креативните купонджии сред публиката.

След първата си сценична изява с поп фолк изпълнител, Криско видимо се забавляваше в най-посещавания клуб в Студентски град, а и в цяла София. Рапърът бе в компанията на плеймейтката Светлана Василева и някои веднага предположиха, че тя ще блесне в някой от следващите му проекти.

снимка: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !