Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Би Ти Ви отряза Слави за Гласът на България

отпечатай новината

01.12.2016 16:12 | Видян 2049 пъти

Би Ти Ви отряза Слави за Гласът на България

Слави Трифонов може и да преподписа договора си с Би Ти Ви, но медиата го отряза за един от най-големите и печеливши проекти, по които е работил в целия си живот. Шоуменът бе отстранен от музикалния формат „Гласът на България”, който самият той въведе и утвърди в българския ефир.

След три успешни сезона на музикалното състезание Би Ти Ви обяви, че стартира четвъртия, който най-вероятно ще се излъчва през пролетния телевизионен сезон. За разлика от предишните три обаче, когато продуцент беше фирмата на Слави „Седем осми”, сега той няма да работи по проекта. Вместо него с „Гласът на България” ще се занимава самата Би Ти Ви. „Явно шефовете са преценили, че така ще им излезе по-евтино, вместо да плащат на външни продуценти”, шушукат  из коридорите на телевизията.

Това не е първият път, в който Слави е отрязан от голям развлекателен формат. Същото стана тази пролет с петия сезон на „България търси талант”. След като години наред Дългия драпаше със зъби и нокти, за да прави това шоу, той най-накрая го получи през 2015 г., когато телевизията пусна неговия четвърти сезон. Това обаче остана единственият път, в който Трифонов бе допуснат до формата. Петият сезон, който се излъчи тази пролет, бе прибран от медиата, която не допусна външен продуцент да припари до него, пише "Уикенд". Някои от участниците в предишните сезони обаче са доволни от отстраняването на Слави.

„Няма смисъл да му дават шоуто – никой от победителите в предишните сезони не се реализира!”, ядосват се те. И подчертават, че единственият участник, който е пробил в шоубизнеса след „Гласът на България”, е фолкаджийката Роксана, която обаче не се класира на първо място. В същото време „Х Фактор” на конкурентната Нова тв бълва звезди, макар и повечето да са еднодневки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !