Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

И Дивна наду джуки

отпечатай новината

01.12.2016 12:22 | Видян 2263 пъти

И Дивна наду джуки

Поп певицата Дивна, която изгря като чаровно малко момиченце, редом до Миро в „Пей с мен”, вече е голяма. И сама решава, дали да си прави пластични операции или не, пише "Телеграф". След като се изруси и после се похвали с актуалната и този сезон прическа „Омбре”, Дивна вече се хвали с ново попълнение–чисто нови и по-плътни устни.

По интервенцията я запалила нейна приятелка, като поп певицата дълго време се чудела дали да се подложи на подобно нещо. В крайна сметка обаче приела, тъй като искала да придаде малко плътност на горната си устна.

Страхът на Дивна бил да не заприлича на колежката си Гери — Никол, но след интервенцията тя останала доволна от резултата. Младата изпълнителка обаче не си е правила само тази корекция.

Близки до Дивна издават, че освен филъри в устата, тийн дивата има и хиалурон в носа, който ще се разтвори до няколко години. Родителите й напълно я подкрепили за корекциите, а майка й дори я е завела до козметично студио.

Резултатът е новата визия на Дивна, която изглежда преобразена. Певицата е толкова доволна от промяната във външния си вид, че дори сподели снимки в социалните мрежи по този повод.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !