Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Буковска зачеркна "Дунав мост” и Чочо

отпечатай новината

28.11.2016 15:23 | Видян 3581 пъти

Буковска зачеркна

„Дунав мост” за мен вече не може да бъде фактор, все пак това е филм от предишия век, пише retro.bg. Чувствам се пораснала, особено след съпруга ми Иван и децата, които ме направиха най-силна и най-уверена от всичко, което ми се е случвало досега. Това призна в ефира на Нова Йоана Буковска.

С думите си актрисата категорично заяви, че се е отърсила от призраците на миналото и особено от скандалната връзка с покойния Чочо Попйорданов, започнала именно в сериала „Дунав мост” преди цели 20 години.

Иван е моята сигурност, а децата са моето вдъхновение и учители. Промяната дойде основно с това, че станах майка. Появата на две деца, които трябва да отгледаш, е сериозно житейско предизвикателство.

Неслучайно преди няколко дни съпругът ми каза, че момичето вече го няма и на негово място се е появила една сериозна жена, заяви с нескрита гордост Буковска.

Тя призна, че именно заради грижите по близнаците си Вера и Любомир е взела решение да напусне Театъра на армията и да се откаже от сценичните си изяви пред публика.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !