Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава показа апетитни форми!

отпечатай новината

26.11.2016 10:47 | Видян 1927 пъти | Гласували 1

Преслава показа апетитни форми!

Чудото се случи! Фолкпевицата Преслава напълня, пише "България Днес". Изпълнителката, която през последните години отслабна драстично и дори беше набедена за анорексичка, започва да се връща към старите си закръглени форми. Още в началото на кариерата си добричлийката впечатли със сериозното си тегло, но постепенно влезе във форма, а след това дори плашеше със скелетната си визия.

Поредната трансформация на Преслава беше забелязана на концерта по случай 15-ия рожден ден на телевизия "Планета". Наедрелите й крака и качените килограми можеше да бъдат видени дори от последните редове на столичната зала "Арена Армеец". Макар че фолкпевицата беше облечена в черна рокля, лесно можеше да се види, че отново е наблегнала на сериозното хапване.

Първоначалното впечатление се затвърди по време на участието й в дискотека в Студентски град в столицата в сряда вечерта. Отново облечена в черно, Преслава не скри порасналите си на ширина крака и талия и получи одобрителните възгласи на почитателите си, че отново започва да се завръща към най-добрите си години. Ръцете й продължават да са все така слаби, но е факт, че изпълнителката е качила килограми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !