Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави Трифонов с масонски пръстен на Илия Павлов

отпечатай новината

24.11.2016 12:26 | Видян 6672 пъти

Слави Трифонов с масонски пръстен на Илия Павлов

По време на работата на Дългия и екипа му по "Хъшове", Слави става близък с Илия Павлов. За да снима продукцията си, Трифонов ползва хотел "България", собственост именно на Павлов.

"Мисля, че през 1997 или 1998 г. стана масон. Приеха го в братството на Свободните зидари. Той е изпълнил ритуала по приемането перфектно. Когато го попитали: "Кой нарушава нашия покой?", отвърнал с пълно гърло: "Свободен мъж, който търси да бъде приет в почетния Орден на Свободните зидари".

Успешно се е справил и с поредицата от опознавателни личността му и провокативни въпроси, пише "Уикенд". Великият майстор, който го е изпитвал , бил самият Илия Павлов, разказват свидетели на ритуала.

Преди това Слави е трябвало да се закълне, че се отрича от гордостта, надменността, алчността, лъжата, да извърви трънлив път, бос, със завързани очи и опрян в гърдите меч. Следват още куп препятствия за приемането, които Трифонов самоотвержено е минал. Най-важен е обетът, който е дал за подчинение на своите господари от масонската ложа. Респективно на Илия Павлов. Двамата имат и еднакви пръстени, но едва ли ще видите Слави да носи своя, Мълви се, че пръстенът стои заключен в сейф.

По-скоро масонските символи са кодирани в шапката на предаването му, в символите на фирмата "Седем осми".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !